Базова програма за клетъчна рехабилитация и основно почистване на организма

Основна цел на програмата: Активацията на процесите на самоочистване на организма, корекция на функциите на черния дроб, подобряване на процесите на храносмилане, противовъзпалително, противоалергично и антиоксидантно действие.

ПЕРИОДИЧНОСТ НА ПРОВЕЖДАНЕТО:

2 – 3 пъти в годината и когато е наложително при изостряне на някоя от изброените по долу признаци

  1. Базова програма за клетъчно възстановяване и основно почистване на организма

Времетраене: 45 дни

Основна цел на програмата

антиоксидантно действие, подобрение на работата на лимфната система възстановяване на киселинно алкалния баланс противопаразитно действие, меко изчистване на дебелото черво, черния дроб кръвоносните съдове.

Препоръчва се

на всеки, който е загрижен за своето здраве, дълголетие и красота, както и на тези, които намират в себе си дори 2-3 от следните признаци: живеят в града, в район с лоша екология, работа във вредно производство, вредни навици (тютюнопушене, алкохол) приемане на голямо количество лекарства, пиене на непречистена вода, неправилно хранене, главоболие, замайване, физическа слабост без видима причина, нарушение на съня, чувство на умора, усещане за тежест в краката, изтръпване на ръцете и краката; влошаване на вниманието, паметта и зрението; хронични заболявания, алергии, проблеми с теглото, наднормено тегло или поднормено тегло), кожни заболявания илиобриви, розацея, преждевременна поява на бръчки, загуба или преждевременно побеляване на косата, омазняване на косата; изтъняване, пигментация, разслояване на ноктите.

15 дни

  1. „Таблетки с екстракт от гроздови семки“– по 1 таблетка дневно по време на хранене вечер между 18.00 часа и 21.00 часа. Тогава активността на сърдечно – съдовата система, за която се препоръчва тази биологично активна добавка, е най – висока.
  2. „Цитрокалцевит“– по 4 таблетки дневно по време на хранене през втората половина на деня т.е. 2 таблетки по време на обяд и 2 таблетки по време на вечеря.
  3. „Детоксикационен пластир за крака Master Herb“– залепват се вечер след 21 ч. на свода на ходилото (рефлекторната зона на отделителната система).

15 дни

  1. „Таблетки с екстракт от гроздови семки“– по 1 таблетка дневно по време на хранене вечер между 18.00 и 21.00 часа.
  2. „Таблетки с бял трън и рибофлавин“– по 1 таблетка дневно по време на хранене вечер. По принцип активността на черния дроб, за който е предназначена биологично – активната добавка е най – висока вечер след 22.00 часа., така че рибофлавина може да се пие именно тогава.

5 дни

  1. „Таблетки с бял трън и рибофлавин“– по 1 таблетка дневно по време на хранене вечер.

10 дни

  1. Пектиново желе „Ябълка с джинджифил“– по 1 чаша на ден 1-2 приема до 30 минути преди хранене.
  2. Комплекс витамини с орех– по 1 таблетка 3 пъти дневно по време на хранене. БАД с гръцки орех чисти паразитите от организма. Добре е да се приема сутрин до 8.00 часа на обяд 1 таблетка по време на хранене и вечерта след 22.00 часа.
  3. „Таблетки с бял трън и рибофлавин“– по 1 таблетка дневно по време на хранене или след 22.00 часа.
  4. „Детоксикационен пластир за крака Master Herb“– залепват се вечер след 21 ч. на свода на ходилото (рефлекторната зона на отделителната система). Тогава се активира лимфодренажа на организма. Изтеглят се токсините, тежките метали и други токсични вещества, натрупани от въздуха и околната среда. Този очистителен процес се осъществява по лимфен път.

Периодичност на провеждането:

2 пъти годишно, желателно през пролетта и есента или при необходимост

Допълнителни препоръки:

  1. Пиене на 2 литра чиста вода дневно.
  2. При възникване на очистителна криза (слабост, замайване) да се увеличи приема на вода, ако няма ограничения по здравословни причини и да се използват детоксикационните пластири.
  3. След завършване на Базовата програма за клетъчно възстановяване на организма се препоръчва провеждането на една от трите Програми за корекция на метаболизма.

ВАЖНО! В случая при третиране на автоимунни заболявания, се препоръчва след прилагането на базовата програма, да се приложи автоимунната програма, включваща биологично активните добавки от ІІ ри етап.

Необходимо количество опаковки за един курс:

„Таблетки с екстракт от гроздови семки“ – 1 оп.

„Таблетки с бял трън и рибофлавин“ – 1 оп.

„Цитрокалцевит“ – 1 оп.

„Комплекс витамини с орех“ – 1 оп.

„Пектиново желе „Ябълка с джинджифил“ – 1 оп.

„Детоксикационен пластир за крака Master Herb“ или

„Детокс-маска за крака с турмалин Master Herb“   – 25 оп.

Препоръки за използване на допълнителни продукти за повишаване на ефективността на програмата:

Първи етап: Пият се Фиточай „Тибетски сбор“ – сутрин и Фиточай „С червена детелина за сърдечно съдовата система“ – вечер

Втори и трети етап: Пият се Фиточай „С бяла ружа за стомаха“ – сутрин и Фиточай „С бял оман – почистващ за червата“ – вечер. Последният може да се замени с двуседмично пиене на Китайски кафени зърна.

Четвърти етап: Пият се Фиточай „С ортисифон за бъбреците“ – вечер и Фиточай „С червена детелина за сърдечно съдовата система“ – вечер.

Приемът на биологично активните комплекси с китайски кордицепс от 15-я ден до края на програмата допринася за постигане на дълготраен устойчив рехабилитационен ефект от програмата и устойчивост на имунната система!

БАД ФУСИН – СУТРИН – 1 табл.

БАД ШОУСИН – ОБЯД – 1 табл.

БАД ПЯОЛЯН – ВЕЧЕР – 1 табл.