Програма за метаболитна корекция – 2

 

Програма за коригиране на обмените процеси и поддържане на функциите на сърдечно – съдовата система  (Провежда се след Базовата програма за клетъчна рехабилитация на организма)

Периодичност на провеждането:

2 пъти в годината, желателно е през пролетта и есента след провеждането на базовата програма, или по наложителност, когато някои от по долу изброените признаци са изострени.

Времетраене на програмата: 30 дни.

Основна цел на програмата:

Корекция на обмените процеси, подобряване на функциите на черния дроб и имунната система, антиоксидантно действие

Препоръчва се:

На всички, които се грижат за своето здраве, дълголетие и красота, а също така и на тези, които открият в себе си 2-3 от следните признаци: главоболие и   световъртеж,   слабост   и           немощ   без   видими   причини, метеочувствителност, петна и   потъмняване на зрението, пристъпи ка ускорен сърдечен пулс, нарушение ка съня, чувство на умора без видими причини, усещането на тежест в краката, отмаляване на ръцете и краката, нарушение на вниманието, паметта и зрението, купирозна кожа.

30 дни

  1. „Таблетки с бял трън и рибофлавин“– по 1 таблетка дневно по време на хранене вечер.

Допълнителни препоръки:

  1. Пиене на 2 литра чиста вода дневно.
  2. При възникване на очистителна криза (лека отпадналост, световъртеж и др. подобни) да се увеличи приема на вода, ако няма ограничения по здравословни причини и да се използват детоксикационните пластири Master Herb.
  3. Да се използва антигъбичната фито вана „Talasso“или Master Herb (с екстракт от чайно дърво и зелен чай).

Необходимо количество опаковки за един курс:

„Таблетки с бял трън и рибофлавин“ – 1 оп.

Допълнителни продукти от фитопродукцията на ТианДе: Фиточай за кръвоносната система с червена детелина, Фиточай за бъбреци с ортисифон, БАД „ШОУСИН“