Програма за метаболитна корекция – 3

 

Програма за коригиране на обмените процеси и функциите на имунната система (Провежда се след Базовата програма за клетъчна рехабилитация на организма)

Периодичност на провеждането:

3 пъти в годината, желателно е през зимата, пролетта и есента след провеждането на базовата програма, или по наложителност, когато някои от по долу изброените признаци са изострени.

Времетраене на програмата: 30 дни.

Основна цел на програмата:

Корекция на обмените процеси, подобряване на функциите на черния дроб и имунната система, антиоксидантно действие

Препоръчва се:

На всички, които се грижат за своето здраве, дълголетие и красота, а също така и на тези, които открият в себе си 2-3 от следните признаци: живеят постоянно в големи градове,   при екологично неблагоприятни региони, работят при вредни условия или във вредно производство, вредни навици (пушене, злоупотреба с алкохол и т.н.), водят малко подвижен начин на живот, продължително се излагат на слънце, прекарана скоро операция или травма, прекарана операция по отстраняването на аденоиди, апендикс, сливици,   използват   непречистена   вода,   малко   използват   плодове, зеленчуци и ядки в ежедневното хранене, постоянен и продължителен прием на фармацевтични препарати, имат проблеми с теглото (излишно или недостигащо),   чести   и   непродължителни   респираторни   заболявания, наличие на хронични заболявания, алергии, проблеми с кожата (кожни заболявания, суха кожа, пъпки, акне и обриви), проблеми с косите (косопад, ранно побеляване на косата, мазни коси, изтъняване ка косъма), проблеми с ноктите   (разслояване,   петна, чупливост),       влошаване   на   паметта, вниманието и зрението, чувство за умора без основателни причини., апатия, безпричинен гняв или раздразнение, лош сън.

30 дни

  1. „Таблетки с бял трън и рибофлавин“– по 1 таблетка дневно по време на хранене вечер.
  2. „Фиточай със златен корен“ – по 1/3 чаша 3 пъти на ден по време на храна

Допълнителни препоръки:

  1. Пиене на 2 литра чиста вода дневно.
  2. При възникване на очистителна криза (лека отпадналост, световъртеж и др. подобни) да се увеличи приема на вода, ако няма ограничения по здравословни причини и да се използват детоксикационните пластири Master Herb.
  3. Да се използва антигъбичната фито вана „Talasso“или Master Herb (с екстракт от чайно дърво и зелен чай).

Необходимо количество опаковки за един курс:

„Таблетки с бял трън и рибофлавин“ – 1 оп.

„Фиточай със златен корен“ – 1 оп.

Допълнителни продукти от фитопродукцията на ТианДе: Фиточай за кръвоносната система с червена детелина, Фиточай за бъбреци с ортисифон, БАД „ШОУСИН“