Биологично активни добавки БАД

ФУНКЦИОНАЛЕН КОМПЛЕКС „ТАБЛЕТКИ С ЕКСТРАКТ

ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ“, 30 ТАБЛЕТКИ

Описание на проду838def6851urn-jpg-250-356-cc-dri-8ts8pigq9fa14mkkmbxкта:

Предназначение:
• Активизира лимфодренажа и процесите на самоочистване на организма;
• Способства за предотвратяването на заболявания на кръвоносната система, укрепва и възвръща в нормално състояние склерозиралите и слаби кръвоносни съдове /артерии, вени и капиляри/;
• Намалява отоците и опасността от образуване на тромб;
• Ефективно средство за предотвратяване на разширени вени и целулит;
• Снабдява с кислород клетките на мозъка, като ги защитава от разрушаване и подобрява паметта;
• Способства за нормализиране на артериалното налягане, намалява нивото на холестерол;
• Подобрява храненето;
• Намалява възрастовите разрушения на частите на окото, подобрява зрението;
• Помага при алергични прояви;
• Подобрява състоянието на кожата;
• Предпазва от онкологични заболявания;
• Предотвратява стареенето и бързо подмладява организма;
• Може де се препоръчва за продължително приемане.

Състав: екстракт от семките на червено грозде, екстракт от зелен чай, помощни вещества.

За кого е БАД „Таблетки с екстракт от гроздови семки“:?

Ако имате 2 или 3 от следните признака, то хранителната добавка ви е нужна:
– живеете в град, в екологически неблагоприятен регион, работите във вредно производство и т. п. , вредни навици (пушене, злоупотреба с алкохол и т. н. ), приемате голямо количество фармацевтични препарати, използвате не пречистена вода, неправилно хранене; главоболие и световъртеж, слабост и изтощение без видими причини, чувствителност към измененията на времето, петна и потъмняване на очите, шум в ушите, пристъпи на учестено сърцебиене, нарушение на съня, умора и изтощение без особена причина, усещането на тежест в краката, отмаляване на ръцете и краката, влошаване на вниманието, паметта и зрението; всякакви хронични заболявания, алергии, проблеми с теглото (излишно или недостатъчно); кожни болести, кожни обриви, купероза, ранни бръчки и т. н.; косопад, ранно посивяване, омазняване на косата; изтъняване, пигментация, раслояване на ноктите…

Защо БАД „Таблетки с екстракт от гроздови семки“:?

Хората винаги са мечтали да създадат еликсир на безсмъртието, но едва наскоро на учените се отдаде да преоткрият тайната на процесите на стареене на човешкия организъм.
„Носител на старостта“ се оказват свободните радикали – агресивните молекули или атоми образуващи се в нашият организъм в резултат на окислителните процеси и днес те се считат за главна причина в развитието на атеросклероза, артроза, варикозно разширени вени, нарушение на паметта, захарния диабет, рак и много друг разпространени заболявания при съвременния човек. За защитата на организма от разрушителните действия на свободните радикали и последствията от тях, компания TianDe предлага съвременния многофункционален еликсир „Таблетки с екстракт от гроздови семки “
От къде се вземат “ свободните“ носители на старостта и болестите ?
Свободните радикали винаги са били в нашият организъм и изпълняват определена роля, но човекът до толкова е замърсил обкръжаващата и вътрешната си среда, че процесът е излязъл извън контрол. Тези агресивни молекули стават все повече и започват да работят против самия организъм. Свободните радикали са лишени от електрон ( по принцип електроните съществуват по двойки ), и търсейки електронна двойка те атакуват молекулите на клетките на организма, разрушавайки мембраните, прониквайки във вътрешността на клетките и повреждат жизненоважните клетъчни структури, в това число ДНК.
Здравата клетка в нашият организъм е способна да неутрализира до 10 000 атаки от свободните радикали на ден, но количеството е увеличено до 80 000 на ден, а скоростта на стареене на клетката на ден е увеличено до 40 пъти !
За неутрализация на свободните радикали природата е създала специални вещества – антиоксиданти. Част от тях се образуват в самият човешки организма, други приемаме отвън. До скоро най-силните природни антиоксиданти се считаха “ великолепната четворка“ – витамини А,Е,С и селен. Днес палмата на първенството принадлежи на полифенолите на проантоцианидите, които в голямо количество се съдържат в екстракта от семките на червеното и черното грозде. БАД „Таблетки с екстракт от гроздови семки “ е създаден на основата на екстракта от гроздови семки с високо съдържание на тези „звездни“ вещества и екстракта на не по-малко легендарният зелен чай. В една таблетка на комплекса се съдържа такова количество полифеноли проантоцианиди каквото има в 2 чаши висококачествено червено вино или 7-10 чаши зелен чай.

Начин на приемане:
Възрастни и деца над 12 години – по 1 таблетка един път на ден, препоръчително по време на хранене. Продължителност на приема – 1 месец.
Противопоказания: Индивидуална непоносимост към някоя от съставките.

Биологично активната добавка не е лекарствен продукт.

ФУНКЦИОНАЛЕН КОМПЛЕКС „КОМПЛЕКС ОТ ОРЕХИ“, 30 ТАБЛЕТКИ

ef96ed7f52urn-png-269-345-cc-dri-hqsbjsgq9fa1wmxcttf

Описание на продукта:

Многофункционален продукт на основата на екстракт от зелени листа от дървото на живота – орех и от легендарния „крал на гъбите” шийтаке. Съставките на комплекса са имунокоректори и антиоксиданти, които засилват защитните сили на организма от много заболявания. Препоръчително е да се приема за укрепване на функциите на имунната система

Състав: екстракт от зелени орехови листа, прах от гъба шийтаке и помощни вещества.
На кого е нужен този продукт ?
Ако имате:
• постоянна умора, вялост, раздразнение, лош сън, сънливост;
• ниско ниво на хемоглобина ;
• бледа или пожълтяла кожа, пърхот, проблем с акне, кожни възпаления, алергични прояви, напукани пети;
• проблеми с теглото ( излишно или недостатъчно);
• лош апетит, гадене, лош дъх в устата, замайване, диария или запек, метеоризъм /газове/, обилно слюноотделяне / особено нощем /.

Ако вие сте намерили дори и два-три от гореизброените признаци у себе се, то е голяма вероятността да сте заразени с паразити и е необходимо да вземате “ Комплекс с гръцки орех“

Предимства на БАД „Комплекс с гръцки орех“:
● Отличава се с богат състав
Зелените листа и околоплодната кора зелените орехи съдържат: флавоноиди (кверцитрин, астрагалин, мирцитрин); витамини С, РР, каротин; ефирни масла, органични киселини (лимонена, ябълкова); фенолкарбонови киселини (галова); дъбилни вещества; кумарини (елагова киселина); хинони (юглон, хидроюглон); минерални вещества (калий, калций, магнезий, желязо и йод). По съдържание на витамин С и провитамин А листата на ореха не отстъпват на шипката и касиса.
Шиитаке съдържа голямо количество цинк, витамин D, уникалнш полизахариди, всички основни аминокиселини. Основното и най-известното действащо вещество на шиитаке е полизахарида лентинан, който се счита за едно от най- ефективни противотуморни средства.
• Представлява природно противопаразитарни средства с широк спектър на действие
Зелените листа и кората на зелените орехи са проверени от времето противопаразитарни средства, използвани още от времето на Хипократ, Диоскорид, Авицена. Съвременните паразитолози ги считат за едни от най-ефективните средства против широк спектър паразити (хелминти, едноклетъчни, бактерии, вируси).
● Формира противопаразитарен имунитет
Богатият състав и имунокоректиращи, антибактериални, противогъбични, антиоксидантни свойства на листата и околоплодната кора на ореха и шиитаке позволяват значително да се усилят и укрепят собствените защитни сили на организма и ефективно да се борят не само с възрастните хелминти, но и с техните яйца и кисти.
● Оказват мощно противовирусно действие и широк спектър на полезни свойства
Листата и околоплодниците на ореха и шийтаке традиционно се използват за превенция на заболяванията на щитовидната жлеза, захарен диабет, мастопатия и други заболявания на млечните жлези, при дисбактериоза, възпаление на лимфните жлези, кръвотечение и др. Широко известни са и изключителни противотуморни свойства на тези природни средства.

Защо БАД „Комплекс с гръцки орех“?:
Защото човешкият организъм е под обсада ?! По данните на Световната здравна организация в света от паразитни заболявания страдат повече от 4,5 милиарда човека. Европейците страдат от тези заболявания 10 пъти по-често от колкото от остри чревни инфекции и не по-рядко отколкото от грип. За това способстват глобалните екологически изменения, хроничния стрес, широкия прием на лекарства и натрупването в организма на техногенни замърсители ( оцветители, консерванти, разтворители, съдържащите се в готовата храна. полуфабрикатите, водата, козметиката и пастите за зъби ).
БАД „Комплекс с гръцки орех“ се справя с неканените гости в нашето тяло!
Най-главната роля сред паразитите принадлежи на хелминтите. Счита се, че нашият организъм се явява идеална среда за обитаването на 150 видове хелминти. Хелминтите живеят в червата, смесват се с кръвта и лимфата, внедряват се с различните органи и системи, потискайки уникалната защита система на човека – имунитет. Способстват за възникването на различни заболявания. Голяма част от паразитите трудно се диагностицират, и от тук – грешни диагнози, нерядко с печални последствия. В последните години все повече се говори за връзката на онкологията с паразитните заболявания, но се случва и обратното: паразитните заболявания се приемат за онкологични, като обричат болния на тежко и опасно лечение, макар че би могло всичко да се ограничи с приема на противопаразитни средства.

Начин на употреба: За възрастни – по 1 таблетка 3 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приема – 1 месец. Възможен повторен прием през годината.
Допълнителни препоръки
1. Най-доброто време за провеждане на профилактика е ранната пролет и ранната есен.
2. При наличие на домашни любимци е препоръчително профилактичните курсове да се правят по веднъж на 3-4 месеца.
Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, кърмене.
Противопоказания: Индивидуална непоносимост към някоя от съставките.

Биологично активната добавка не е лекарствен продукт!

БИО-АКТИВНА ДОБАВКА „БЯЛ ТРЪН С РИБОФЛАВИН“, 30 ТАБЛЕТКИ

Описание на продукта:

Пред5a589211c1urn-jpg-250-356-cc-dri-lj0ekygq9fa1q2eh3raназначение:
Притежава антимикробно, антивъзпалително, диуретично и антиоксидантно действие. Подпомага за пълноценната работа на черния дроб.
Състав: екстракт от Бял трън, Рибофлавин (Витамин B2), помощни вещества.
В основата на тази хранителна добавка е рядкото биологически активно вещество силимарин, което е част от биохимичния състав на растението Бял трън. Силимаринът действа на клетките на черният дроб, като:
• антиоксидант – защитава чернодробните клетки от свободните радикали, намалява вредното влияние на токсични вещества като алкохол, лекарства и др.
• защита – възпрепятства проникването на отровни вещества в клетките на черния дроб и разлага токсините, преди те да започнат да оказват своето токсично действие.
• диуретик ;
• вещество с противовъзпалително и противоалергично действие;
• ускорява регенеративните процеси на чернодробната тъкан, като стимулира синтеза на протеини и фосфолипиди в хепатоцитите.
В биохимичния състав на Белият трън влизат още: цинк, мед, селен, цялата група мастно разтворими витамини, квертецин, полиненаситени мастни киселини, някои аминокиселини, флаволигнани. Или общо около 200 биохимични компоненти.
Белият трън е 100% безвреден. 
Белият трън се ползва за медицински цели още от древните гърци, които са правели отвара от семената му с цел предпазване от различни болести. Подобно на римляните те са лекували с него заболявания на черния дроб. В Индия и днес белият трън се прилага като хомеопатично средство.

За да се засили действието на силимаринът в БАД на TianDe е добавен витамин B2 ( рибофлавин), един от основните витамини, наречен още „двигателят на живота“, необходим за добрата функция на черния дроб. Витамин B2 неуморно насърчава производството на енергия в клетките, осигурява ефективността на процесите на регенерация и възстановяване структурата на тъканите. Участва в производството на червените кръвни телца и по този начин съдейства за движението на кислородните молекули в кръвта, засилва функциите на имунната система и помага на организма в борбата с различни болести и вируси.

БАД „Бял трън с рибофлавин “ се приема с цел:
• Очистване, защитата и възстановяването на разрушените чернодробни клетки (стимулира синтез на белтъци, доставя структурния материал за строежа на клетъчните мембрани и т.н.), нормализация на неговите функции и обмена на веществата.
• Подобрява функциите на задстомашната жлеза (панкреаса), оказва инсулиноподобно действие.
• Поддържа функциите на жлъчния мехур, като премахва причините за образуване на камъни в жлъчния мехур и жлъчкопроводните пътища, облегчава функционирането на организма при отстранен жлъчен мехур.
• Подобрява секреторната и двигателната функция на стомаха и червата.
• Укрепва сърдечно-съдовата система.
• Притежава мощно антиоксидантно и имуномодулиращо действие, стимулира работата собствени антиоксидантни системи на организма

Препоръки за прием :
1. Възрастните приемат по 1 таблетка 1 път на ден по време на храна. Минимален курс за прием – 3-4 седмици (1 опаковка).
2. При лъчева и химиотерапия се препоръчва комплексът да се приема 1-2 седмици по време на храна преди процедурите, по време на процедурите и 3-4 седмици след курса за интензивна терапия.
3. За защита на черния дроб от разрушителното действие на алкохола се препоръчва да се приема 1 таблетка до приема и 1 таблетка след приема на спиртните напитки.
4. По време на приема комплексът започва активно освобождаване на чернодробните клетки от натрупаните вредни вещества, затова се препоръчва да се пие повече вода, дори и само през първите 2 седмици на приема, ако няма ограничения за прием на течности. Това позволява бързо да се изведат от организма токсичните вещества и продуктите на обмена.
5. По време на приема са възможни кратковременни влошавания на самочувствието (световъртеж, болезнени усещания в дясното подребрие). Тези явления свидетелстват за активизация на очистителни и целителни процеси. При поява на подобни явления следва временно да се намали дозировката (да се приема по 1/4 или 1/2 от таблетката на ден) и да се пие повече вода, ако няма ограничения за приема на течности.
6. При хронични заболявания се препоръчва комплексът да се приема 2-3 месеца непрекъснато.
7. Постъпването на вредни вещества в организма с въздуха, храната, лекарствата е постоянно и ежедневно, затова за съхранение и усилване на ефекта, а също при хронични заболявания може да се премине на постоянен ежедневен прием на 1/4-1/2 таблетка 1 п ът на ден (по-добре вечер)
8. Профилактичните мероприятия по очистването и укрепването на черния дроб се препоръчва да се провеждат 2 пъти в година – през пролетта и есента. Пролетта е време на сезонна активност на черния дроб, и всяка грижа за него в това време на годината ще донесе на организма максимална полза. През есента функциите на черния дроб отслабват и той се нуждае от помощ и поддръжка.

Кога да приемате БАД «Бял трън с рибофлавин »:
-ако сте над 40 години; имате излишно тегло, вредни навици (пушене, злоупотреба с алкохол), прием на голямо количество лекарствени препарати, особено антибиотици и противозачатъчни средства; проблеми с храносмилането, горчивина в устата, гадене след прием на мазна, пържена и друга тежка храна, чувство на тежест в дясното и лявото подребрие; склонност към алергия; увехнала кожа, ранни бръчки, акне, кожни заболявания, наличие на голямо количество бемки; снижаване на умствената и физическата работоспособност, лош сън, намаляване на зрението, раздразнителност, «жлъчен» характер.
Ако сте намерили поне 2-3 от гореизброените признаци, то ви е необходимо да приемате биоактивната добавка.

Действие на таблетките с бял трън:

  • Почистват черния дроб, кръвта и цялото тяло от токсини;
  • Правят дезинфекция на жлъчните пътища;
  • Оптимизират производството на жлъчката от черния дроб,
  • Притежават спазмолитично, стягащо, дезинфектационно и противовъзпалително действие;
  • Стимулират стомашно – чревния тракт;
  • Регулират метаболизма на тялото.

Резултати от приема на таблетки с бял трън

  • Подобрява се цвета кожата и бялото на очите;
  • Регенерация на чернодробните клетки;
  • Облекчават се симптомите на махмурлук;
  • Намалява главоболието;
  • Ускоряват метаболизма;
  • Нормализира се работата на жлъчния мехур;
  • Намаляват отоците в тялото;
  • Нормализира се съня;
  • Подобрява се настроението, повишава ефективността на работа.

ВНИМАНИЕ : НИКОГА НЕ ПРИЕМАЙТЕ ЕДНОВРЕМЕННО ФИТОЧАЯТ С БЯЛ ТРЪН И ТАБЛЕТКИТЕ С БЯЛ ТРЪН. Използвайте един от двата продукта за прочистване на черният дроб.

Биологично активната добавка не е лекарствен продукт.

БИО-АКТИВНА ДОБАВКА „ЦИТРОКАЛЦЕВИТ“, 60 ТАБЛЕТКИ

Описание на продукта:

Описание:
«41ee092cf0urn-jpg-250-356-cc-dri-g2oma3hq9fa1669f31gЦитрокалцевит» е източник на биодостъпен калций и основни витамини, оказва добро въздействие върху целия организъм и поддържа красотата. Препоръчва се за оптимизация на калциевия и витаминен баланс.
Състав: калциев цитрат (сол на органична киселина), витамини А, Д3, В1, В2, В6, В12, С, Е, РР.
Предназначение:
• Попълва запасите от калций в организма, възпрепятства изхвърлянето на калций с урината и образуваните на камъни в бъбреците;
• Оказва противовъзпалително действие, премахва симптомите на цистита;
• Подпомага усвояването на Витамин С и различни минерали;
• Разтваря солите на пикочната киселина;
• Подобрява състоянието на косата, костите, зъбите, ноктите и кожата;
• Подобрява работата на бъбреците и пикочната система;
• Профилактика на остиопороза;
• Подобрява състоянието на женския организъм по време на менопауза;
• Поддържаща терапия при заболявания на сърцето и диабет;
• Повишава тонуса, настроението;
• Помага за по-спокоен сън;
• Подмладява организма.
Препоръчителната дозировка на «ЦИТРОКАЛЦЕВИТ» попълва дефицита не само на калций, но и основни витамини – А (на 100 %), Д3 (120 %), В1 (на 60 %), В2 (на 60 %), В6 (на 60 %), В12 (на 80 %), С (на 80 %), Е (на 40 %), биотин (на 100 %), фолиевва киселина (на 100 %).
Комплексът се препоръчва за възрастни и деца, бременни и кърмачки. Той може да стане базов продукт във всякакви оздравителни програми, тъй като способства за отстраняване на първопричините за образуването на шлаки в организма.
За разлика от абсолютното болшинство калциевосъдържащи комплекси не изисква допълнителен прием на лимонов сок!

Препоръчителен прием:
Деца от 7 до 10 години – по 2 таблетки на ден, възрастни и деца над 12 години – по 4 таблетки на ден по време на храна.
Препоръчително е комплексът да се приема през втората част на деня. През първия месец – по 4 хапчета на ден, после може да се употребяват по 2 хапчета всеки ден.

Противопаказания:
Индивидуална непоносимост към някой от компонентите.

Нужно ли е да приемате биоактивната добавка «ЦИТРОКАЛЦЕВИТ»?
За да прецените необходимостта от прием на комплекса «ЦИТРОКАЛЦЕВИТ»,се запитайте отнасят ли се за Вас следните признаци: възраст над 30 години, жена, светла кожа, светли коси, крехко телосложение, чест стрес, лош сън, влошаване на паметта, чувство на апатия, прием на хормонални средства, в т. ч. контрацептиви; в ежедневната храна има малко свежи зеленчуци, плодове и много месни и колбасни изделия, захар; злоупотреба с кафе; отсъствие на системно физическо натоварване, вредни навици (пушене, злоупотреба с алкохол); чести, но непродължителни респираторни заболявания, заболявания на опорно-двигателната система, стоматологични проблеми, алергии, наднормено тегло, проблеми с кожата (акне, цепнатини в ъгълчетата на устата, сухост на кожата и устните, кожни обриви, кожни заболявания); косопад, ранно побеляване на косата, изтъняване, разслояване и пигментация на ноктите?
Ако дори 2-3 от гореизброените признаци се отнасят към вас, ви е необходимо да приемате БАД «ЦИТРОКАЛЦЕВИТ». Ако не откривате в себе си подобни признаци, приемайте този витаминно-минерален комплекс за профилактика за подобни състояния.
БАД «ЦИТРОКАЛЦЕВИТ» може да се приема както самостоятелно, така и в комплекс с други продукти.

Биологично активната добавка не е лекарствен продукт.

28fe2c2987urn-png-738-553-cc-dri-xgv5dmhq9fa17s4i4vf

Обект на източната медицина е човека, а не само болестта. Източните лекари казват: „Болестта е индикация за съществуващия дисбаланс в човешкия организъм”.
– Използване на лечебната сила на природата;
– Човешкото тяло има свойствата да се самолекува, затова този процес трябва да се улесни и засили с помощта на естествени, нетоксични терапии;
– Симптомите на болестта са следствие от опитите на тялото да се самолекува, затова не се отстраняват симптомите а първопричината;
– Профилактиката е по-добра от лечението.        

Комплексите „Пяолян”, „Фу-син” и „Шоусин”, съдържат естествени биологично активни вещества и витамини, насочени към уравновесяване на дисбаланса, който се появява в организма при стрес, живот в екологично замърсена среда, неправилно хранене и т.н. Нека не се стига до лечение на болест, а да предотвратим появата им!

e481043f76urn-jpg-250-356-cc-dri-7ze0lphq9fa1irm25db

БИО-АКТИВНА ДОБАВКА „ПЯОЛЯН“, 30 КАПСУЛИ

БАД „Пяолян” – за красотата на кожата, ноктите и косата. Подмладява организма.

Описание:
Древен Kитай има специално място в историята на козметологията, защото в тази страна красотата на жената не просто се е ценяла, а е била издигната в култ. „Пяолян” в превод от китайски означава красавица. Според каноните на китайската медицина, красотата и здравето са вплетени заедно. Красотата е следствие от здравето на тялото.

Биологично активната добавка „Пяолян” е витамино – минерален антиоксидантен комплекс, който се състои от натурално ефективни съставки с широк спектър на полезните свойства, спомагащи за укрепване на косата, за подобряване състоянието на кожата и ноктите, забавя процеса на стареене. Засилва и укрепва защитните сили на организма.

Състав:

1. Екстракт от зелен чай. 
Зеленият чай е сред десетте най-полезни за човешкото здраве храни. Той съдържа антиоксиданти в количество, даже по-голямо, отколкото в много други плодове! Катехините на зеления чай помагат за ускоряване на обмяната на веществата и повишаване на енергийните разходи, помагат на организма в борбата с излишните калории и килограми, помага за регулиране на нивата на кръвната захар, повишава еластичността на стените на капилярите, за извеждането от организма на тежки метали (олово, хром, калай, кадмий).

Екстрактът от зелен чай има тонизиращо действие, омекотява, овлажнява и спомага за ефективно подхранване и защита на кожата. Екстрактът помага за доставката на витамини и аминокиселини в клетките на тялото.
1 капсула добавка „Пяолян“ съдържа 70 мг катехини, което е 70% от препоръчителната дневна потребност на организма.

2. Таурин.
Аминокиселина необходима на организма, подобрява енергийния метаболизъм, осигурява антиоксидантна защита. Тауринът укрепва имунната система, поддържа здравето на черния дроб, укрепва сърдечния мускул, бори се с отоци, предпазва от диабет, осигурява усвояването на мастноразтворимите витамини, подобрява метаболизма на мазнините. В западните страни, тауринът се нарича „диетична суперзвезда“ и е сред трите най-популярните аминокиселини.

Тауринът има мощен адаптоген ефект, предотвратява психическа и физическа напрежение, облекчава умората, укрепва нервната система, подобрява качеството на съня. Тауринът предпазва съединителната тъкан от разрушаване, укрепва космените луковици, отстранявайки една от основните причини за слаба и тънка коса, както и нейната преждевременна загуба.
1 капсула от био добавката „Пяолян“ осигурява 25% от препоръчителната дневна нужда от таурин.

3. Цинков аспартат – лесно усвоим цинк.
Микроелемент на младостта и красотата, който играе ключова роля във функционирането на всички клетки в тялото и който няма равен в поддържането на кожата, косата и ноктите здрави. Цинкът има антиоксидантни свойства, блокира процеса на преждевременно стареене. Той е необходим за синтеза на пълноценен колаген и кератин – протеин на външния слой на косата, кожата и ноктите, осигуряващ тяхната механична якост. Цинкът регулира дейността на мастните жлези и контролира отделянето на мъжки полови хормони, които причиняват загуба на коса и плешивост както при мъжете, така и при жените. Неговият дефицит ускорява образуването на бръчки, може да доведе до развитието на акне и други заболявания на кожата, бавно зарастване на рани, „цъфнали“ краища на косата, бели петна по ноктите.
1 капсула от био добавката „Пяолян“  съдържа 40% от препоръчителната дневна нужда от цинк.

4. Селекор С – съдържащ около 30% селен.
Селенът е един от най-важните антиоксиданти в организма, ключов елемент за запазване на красотата и дълголетието. Няма друг минерал, който може да бъде толкова важен за нашата собствена антиоксидантна система, като селена.

Този „лунен“ елемент („селен“ в превод от гръцки език означава „луна“) е част от повече от 200 хормони и ензими, които регулират работата на всички органи и системи. Селенът играе важна роля във функционирането на имунната система. Недостигът на селен води до намаляване на имунитета, повишена чувствителност към възпалителни заболявания, забавен растеж, заболявания на кожата, косата, ноктите, ускоряват развитието на атеросклероза и сърдечно-съдови заболявания, намалена чернодробна функция, преждевременно стареене, диабет и заболявания на ставите, мъжки стерилитет и родова слабост при жените, онкологични заболявания.
1 капсула от био добавката „Пяолян“ съдържа 98% от препоръчителната дневна нужда от селен.

5. Кордицепс.
Кордицепсът от хилядолетия помага на ориенталските красавици да запазят и преумножат своята красота. Неговите уникални свойства за запазване на красотата са особено актуални и днес. Той коригира функцията на черния дроб и обмяната на веществата, подобрява кръвообращението на кожата и ù доставя хранителни и целебни вещества. Богатият състав на кордицепса (витамини В1, В2, В12, Е и К, минерали, натрий, калий, калций, желязо, цинк, селен, манган, мед и 18 аминокиселини, и т.н.) осигурява отлично подхранване не само на кожата, но също на косата и ноктите. В допълнение, кордицепса действа като биокатализатор и засилва действието на всички компоненти, влизащи в комплекса „Пяолян“.

6. Витамин комплекс.
Съставните му витамини: A, B1, B2, B5, B6, B9, B12, D3, E, H, PP са жизнено важни  и основни елементи за красота. Недостигът на тези вещества в храната има тежки последици за здравето и външния ни вид.

Препоръки за употреба:
За възрастни – 1 капсула, 1 път на ден по време на хранене. Продължителност на приема – около 1 месец /3-4 седмици/. Втори курс може да се започне след 3-4 месеца. Може да се приема заедно с добавките „Фу-син” и „Шоусин”. Програми за здраве.

Противопоказания:
Индивидуална непоносимост към компонентите, бременност и кърмене.

660e5405b0urn-jpg-250-356-cc-dri-4c3uvthq9fa1inn446t

БИО-АКТИВНА ДОБАВКА „ФУ-СИН“, 30 КАПСУЛИ

Описание на продукта:

Фу–син е името на бога на щастието в китайската митология. Това божество дарява човека с енергия за живот и работа.

Ние се уморяваме и губим ритъм! Всичко това води до нервно напрежение и бърза умора, болести, изпуснати възможности, изоставане в областта на образованието, кариерата… За да поддържаме тонуса на организма, за да се защитим от стреса и укрепим имунната си система, се нуждаем от биостимулатори – тонизиращи средства, адаптогени.

Биологично активната хранителна добавка „Фу-син“ е съвременен многофункционален комплекс, който поддържа жизнеността, подобрява умствената и физическа работоспособност, мобилизира и коригира защитните сили, което позволява на организма да се справи с ежедневните натоварвания и да се чувства в отлична форма.

Състав: 
1. Екстракт от зелен чай. 
Зеленият чай – вкусна, освежаваща, здравословна напитка, съдържаща голям брой биологично активни вещества – витамини А, В, С и Е, както и танини, полифеноли, каротеноиди, кофеин и други компоненти. Листата на това растение съдържат мощни антиоксиданти, които помагат в борбата на организма срещу свободните радикали и стареенето.
Най-важният антиоксидантен компонент в зеления чай са катехините. Те се усвояват по-добре и започнат да действат по-бързо от катехините, които участват в други продукти. С една чаша зелен чай се приемат средно до 40 мг на катехини. 1 капсула „Фу-син“ съдържа 50 мг или 50% от дневните нужди на тялото.

Полезните свойства на катехините:
● са мощни антиоксиданти, които унищожават свободните радикали и така предотвратяват стареенето на организма;
● ускоряват метаболизма в организма, помагат в борбата срещу излишните калории и килограми;
● за профилактика на диабет, тъй като помогат на тялото да регулира нивата на кръвната захар;
● повишават еластичността на стените на капилярите, подпомагат за по-ефективно използване на аскорбинова киселина (витамин С) от тялото;
● подпомагат организма да се пребори с настинки, хранителни отравяния и заболявания на стомашно – чревния тракт;
● способни са да участват в съединения с метали като олово, хром, калай, кадмий, и да ги отстранят от тялото.

2. Янтарна киселина – уникален подарък от природата.
Свойствата на янтарна киселина са известни и ценени в целия свят. Нашето тяло се нуждае от нея при големи физически, емоционални и психически натоварвания, стрес и болести. Той е незаменим за спортисти, шофьори, художници и тези, които просто искат да се чувстват здрави, бодри и енергични. Янтарна киселина е надеждна защита на тялото от въздействието на алкохола. Тя се съдържа в ограничен набор от продукти (мляко и млечни продукти, отлежали вина, сирене, черен хляб, бира, дълбоководни миди, някои плодове и билки). Младият организъм е в състояние да произведе в денонощието достатъчно количество янтарна киселина. С напредването на възрастта, с увеличаване броя на заболяванията, тази способност намалява. 1 капсула „Фу-син “ ще осигури 45% от дневната нужда от янтарна киселина.

Полезни свойства на янтарна киселина:
● подобрява работата на повечето органи: мозък, сърце, бъбреци, черен дроб и др;
● бързо и ефективно премахва махмурлук;
● засилва имунната система;
● за профилактика на диабет, тъй като помогат на тялото да регулира нивата на кръвната захар;
● нормализира нервната система, противодейства на стреса;
● неутрализира голям брой отрови (включително пушене, алкохол, наркотици и т.н.);
● подобрява циркулацията на кръвта в органите и тъканите.

3. Екстракт от женшен – царят на растенията.
Женшенът е известен адаптоген, тонизиращо, общо укрепващо средство, повишаващо работоспособността и съпротивителните сили на организма към стресови ситуации, физически натоварвания, неблагоприятното въздействие на околната среда. Той прави човека по-енергичен, по-силен, спасява го от преумора, подобрява умствената дейност, стимулира половата функция. Препоръчва се при възстановяване на организма след тежко заболяване, операции, трайна физическа и умствена умора. Положителния ефект на женшена е доказан при депресивни състояния, неврастения.
Тритерпеновите гликозиди – гинзенозиди (панаксозиди) е основната действаща биологично активна природна съставка в корена от женшен. 1 капсула „Фу-син“ съдържа повече от 30% от дневната нужда на организма от панаксозиди.

Полезните свойства панаксозидите:
● облекчава умората, повишава работоспособността в условия на нощни бодърствания;
● способства за възстановяването на функцията на черния дроб;
● за укрепване на имунната система, помага за премахване на токсините от организма;
● за подобряване на паметта, за предотвратяване развитието на деменция, за регулиране нивото на кръвната захар, за предотвратяване на затлъстяване.

4. Китайски кордицепс – божествен подарък
На Изток кордицепсът от незапомнени времена се смята за най-полезен от всичко „растящо“ на Земята. Кордицепсът усилва действието на биологично активни вещества в комплекса „Фу-Хсин“, обединява ги в едно хармонично цяло! Дарява здраве и дълголетие!

Нито едно растение няма такава сила:
● засилва устойчивостта на организма към действието на различни външни и вътрешни фактори;
● защитава организма от радиация, само за няколко минути възстановява увредената енергийна обвивка;
● подобрява способността на организма да противостои на умората, кислороден глад и намалени нива на кръвните липиди;
● повишава способността на клетките за противоокисляване, повишава адаптогенната способност на организма;
● ефективно премахва токсините, включително вредни остатъци от лекарствени средства;
● възстановява нормалната активност на черния дроб, бъбреците и белите дробове;
● подобрява обмяната на веществата в тъканите на всички органи;
● намалява нивото на холестерола в кръвта, предотвратява образуването на кръвни съсиреци и подпомага разсейването на тромби;
● активира сперматогенезата, увеличава сексуалната потентност при мъжете;
● има подмладяващ ефект.

5. Витаминен комплекс (А, В1, В2, В5, В6, В9, В12, Д3, Е, Н, РР) – източник на жизнена енергия и необходимите елементи за поддържане на обмяната на веществата, имунната система и други системи на тялото, за да го предпази от неблагоприятните фактори на околната среда.

Препоръки за употреба:
За възрастни – 1 капсула, 1 път на ден по време на хранене в първата половина на деня. Продължителност на приема – около 1 месец. Втори курс може да се започне след 3-4 месеца. Може да се приема заедно с добавките „Шоусин” и „Пяолян”. Програми за здраве.

Противопоказания: 
Свръхчувствителност към компонентите на продукта, раздразнителност, безсъние, високо кръвно налягане, сърдечни аритмии, бременност и кърмене.

bcbd43608eurn-jpg-250-356-cc-dri-y2ee91iq9fa19v2f6m7

БИО-АКТИВНА ДОБАВКА „ШОУСИН“, 30 КАПСУЛИ

БАД „Шоусин” предотвратява стареенето. Живот без стрес!

Описание:
Продукта носи името на бога на дълголетието Шоу Син, който е много почитан в Китай. В негова чест била кръстена звезда. В древността вярвали, че когато тази звезда се появи на небето, царството ще бъде благословено с мир и спокойствие. Изображенията и статуетките на Шоу Син заемат почтено място в китайските домове и се явяват един от най-разпространените символи на Фън Шуй.

Здравето на човека, външния му вид, творческата му дейност, настроението и мислите му до голяма степен са зависими от правилнния и балансиран прием, чрез храната, на биологично активни вещества, витамини, микро и макроелементи, аминокиселини и др. Именно те удължават активната част от живота и осигуряват превенция на различни заболявания. Ако забележите, че умората става хронична, депресията – постоянна, губите радостта от живота, имате постоянно негативно възприемане на света, необходима ви е помощта на био-активната добавка Шоусин, включваща хармонично подбрани натурални вещества и витамини.

Биологично активна хранителна добавка Шоусин е многофункционален и антиоксидантен комплекс, създаден да защитава организма на съвременния човек от опустошенията на свободните радикали, да забавя процеса на стареене, да подобри качеството и увеличи продължителността на живота. Това означава – подмладяване и активно дълголетие.

Състав:
1. Коензим Q10 – здраве за мозъка и сърцето.
Той е източник на енергия, „искрата“ запалваща „енергийните станции“ на клетките в организма, а енергията – важен и необходим компонент на всяко живо същество. Коензим Q10 (убихинон) е главен участник в енергийния метаболизъм и участва в разработването на 95% от цялата клетъчна енергия. Максималното съдържание на коензим Q10 има в органите с най-големи енергийни потребности – сърце, мозък, черен дроб, бъбреци. Сърцето трябва постоянно да се съкращава, така че клетките на сърдечния мускул имат нужда от най-много енергия. Друг основен консуматор на енергия – до 20% от общото количество – е мозъка. Без необходимото количество коензим Q10, мозъчната активност се забавя. Черният дроб, бъбреците, панкреаса също са особено чувствителни към липсата на коензим Q10, осъществяването на техния метаболизъм е невъзможна без достатъчно енергия. Първите признаци за липсата на коензим Q10 е ленност, отпадналост, депресивно настроение и постоянна умора.

Полезните свойства на коензим Q10:
● поддържа ефективното функциониране на сърцето;
● усилва умствената дейност;
● контролира и нормализира кръвното налягане;
● възстановява имунната система;
● активира процеса на енергийното изгаряне на мазнините, което осигурява ефективно намаляване на теглото при затлъстели хора.

Способността на организма да произвежда коензим Q10 започва да намалява след 30-та година. По естествен начин можем да получим от него (в най-добрия случай) 5-10 mg. 1 капсула от комплекса Шоусин осигурява 10% от дневната нужда на коензим Q10.

2. Ресвератрол – еликсир на младостта.
Ресвератролът е едно от най-„звездните“ вещества, който се съдържа в кожите на червено грозде и други плодове.

Полезните свойства на ресвератрола:
● най-мощният естествен антиоксидант, който има противовъзпалителни и антибактериални свойства;
● допринася за нормализиране нивото на липидната (в частност на холестерол) в кръвта;
● помага за намаляване на вискозитета на кръвта, осигурява свободен кръвопоток в кръвоносните съдове;
● поддържа кожата гладка и еластична, предпазва от преждевременно стареене, има способността да възстановява и стимулира растежа на колагеновите влакна, възстановява младежкия вид на увяхналата кожа;
● има антиалергично действие, неутрализира освобождаването на хистамин;
● подобрява паметта, острота на зрението, увеличава устойчивостта на стрес;
● намалява нивото на кръвната захар.

3. Кверцетин – тайната на дълголетието
Кверцетин – едно от най-ярките представители на антиоксидантните вещества. Поради разнообразните му полезни свойства е достоен за титлата „Крал на флавоноидите“ и е широко известен със своите противоракови свойства. Чрез храната човек получава дневно 5-6 мг кверцетин (16-20%), а 1 капсула от комплекса Шоусин осигурява около 80% от необходимата дневна норма.

Полезните свойства на кверцетин:
● антиоксидант, който помага в борбата с стареенето, укрепва имунната система;
● „строителен материал“, която укрепва стените на кръвоносните съдове, предпазва сърдечно – съдовата система от холестерол;
● допълва благоприятното въздействие на ресвератрола.

4. Екстракт от плод боровинка.
Съдържа много манган, мед, бор, титан, хром, каротин. В боровинките се съдържат лимонена, ябълчна, янтарна киселина, хинин, тръстикова захар, много пектин. Природния цвят на боровинките се определя от антоцианините.

Антоцианините в боровинките имат многостранен благоприятен ефект върху човешкото тяло:
● мощни антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали;
● има противооточен ефект;
● имат защитно действие върху кръвоносните съдове, намаляват чупливостта на капилярите;
● допринасят за стабилизирането на зрението, нормализират отлива на вътреочните течности при глаукома и вътреочното налягане.
5. Кордицепс – божествен дар.
На Изток кордицепсът от незапомнени времена се смята за най-полезен от всичко „растящо“ на Земята. Кордицепсът усилва действието на биологично активни вещества в комплекса „Фу-Хсин“, обединява ги в едно хармонично цяло! Дарява здраве и дълголетие!

Нито едно растение няма такава сила:
● засилва устойчивостта на организма към действието на различни външни и вътрешни фактори;
● защитава организма от радиация, само за няколко минути възстановява увредената енергийна обвивка;
● подобрява способността на организма да противостои на умората, кислороден глад и намалени нива на кръвните липиди;
● повишава способността на клетките за противоокисляване, повишава адаптогенната способност на организма;
● ефективно премахва токсините, включително вредни остатъци от лекарствени средства;
● възстановява нормалната активност на черния дроб, бъбреците и белите дробове;
● подобрява обмяната на веществата в тъканите на всички органи;
● намалява нивото на холестерола в кръвта, предотвратява образуването на кръвни съсиреци и подпомага разсейването на тромби;
● активира сперматогенезата, увеличава сексуалната потентност при мъжете;
● има подмладяващ ефект.

6. Витаминен комплекс.
Витамините A, B1, B2, B5, B6, B9, B12, D3, E, H, PP в състава на витаминния комплекс и техния достатъчен ежедневен прием, е едно от необходимите условия за запазване на младостта и предотвратяване преждевременното стареене на организма.

Препоръки за употреба:
За възрастни – 1 капсула, 1 път на ден по време на хранене. Продължителност на приема – около 1 месец /3-4 седмици/. Втори курс може да се започне след 1-2 месеца. Може да се приема заедно с добавките „Фу-син” и „Пяолян”. Програми за здраве.

Противопоказания:
Индивидуална непоносимост към компонентите, бременност и кърмене.