Устна хигиена

%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%bbПАСТА ЗА ЗЪБИ „ПРОДЕНТАЛ”, 120 гр.

Паста за зъби „Продентал” е това, от което се нуждаете , за да си запазите зъбите.

Пастата за зъби се грижи за венците. Паста за зъби „Продентал”

  • Нормализира баланса в устната кухина и предотвратява образуването на кариеса;
  • Помага за намаляване на кървенето на венците;

В състава на Пастата за зъби „Продентал” се съдържат:

  • Пептиди;
  • Комплекс от растителни екстракти
  • Ментово масло и масло от гроздови семки;
  • Екстракт от мед

Ефективно отстранява зъбния налеп, активизира обменните процеси в пародонта. Почистващите съставки грижливо почистват зъбите, без да ги травмират.

Използва се за лечение на парадонтоза.

„Продентал“ – залог за здрава и красива усмивка!

Препорчва се да се използва заедно с антибактериалната четка за зъби от естествен силикон Продентал.

%d0%bf%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b0-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%87%d0%b0%d0%b9-%d0%b8-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%b0%d0%bd%d1%87%d0%b8ПАСТА ЗА ЗЪБИ „ЗЕЛЕН ЧАЙ И ЖЕНШЕН САНЧИ“, 120 гр.

Пастата за зъби „Зелен чай+Санчи“ поддържа състоянието, не само на зъбите, но и на венците. По статистика повече от 90% от възрастното население имат малко или много проблеми със състоянието на венците. По принцип най-честите признаци за проблем е появата на кървене по време на миене на зъбите. Тогава човек често си поставя сам диагноза – парадонтоза. Но парадонтозата е рядко явление. По-често се среша възпаление (гингвинит, парадонтит), при които устната кухина се нуждае от спешна антибактериална грижа. Наличието на бактерии често е причина за възпаления и кървене.

Пастата за зъби „Зелен чай + женшен Санчи“ подсигурява комплексна грижа за устната кухина, като изпълнява следните задачи:

  • внимателно почиства налепите;
  • профилактика против кариеси;
  • грижа за здрави венци;
  • осигурява свеж дъх през целия ден.

Пастата притежава мека почистваща формула с финни частици, които ефективно и внимателно премахват зъбния налеп, не травмират емайла и парадонталната тъкан.
В състава на пастата не се съдържат парабени – синтетични консерванти, които могат да окажат вреда на здравето.

Активни съставки:

Пастата съдържа натуралните компоненти зелен чай, ментол,които са известни със своите антибактериални свойства и спиращи възпалителите процеси.

Положително въздействие поазва и екстракта от женшен Санчи. Той е едно от най-популярните разновидности на женшена. Екстракта от Санчи способства за нормализиране на кръбообращението във венците и обменните процеси в тъканите на пародонта и спомага за проникването на полезните вещества.

Препоръчваме да се използва четка за зъби Продентал Тианде за по-добър резултат.

%d0%bf%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b0-%d1%81-%d0%b1%d0%b0%d0%bc%d0%b1%d1%83%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d1%81%d0%be%d0%bbГЕЛ ЗА ЗЪБИ „НАТУРАЛНА БАМБУКОВА СОЛ“ – 120 гр.

Описание: Гелът за зъби „Натурална бамбукова сол„. Гелът има укрепваща зъбите функция и ги предпазва от заболявания на венците и кървене, предотвратява и пречи за образуването и чисти зъбен камък и джобове.

Приложение: Нанесете необходимото количество на четката за зъби, масажирайте зъбите и венците за 2 – 3 минути. Измивайте зъбите си 2 пъти на ден.

Препорчва се да се използва заедно с антибактериалната четка за зъби от естествен силикон Продентал.

%d0%bf%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b0-%d1%81-%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%be%d0%ba%d0%b5%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%bb%d0%b8ПАСТА ЗА ЗЪБИ „ЕСТЕСТВЕНИ ОКЕАНСКИ ПЕРЛИ“, 120 гр.

Описание:  Пастата за зъби „Естествени океански перли“ се справя отлично с избелването на зъбите, без да уврежда емайла, и същевременно ги насища с минерали. Премахва пигментните петна, възстановява естествената белота без избелване на зъбния емайл.

Приложение: Избелваща паста за зъби. Измивайте зъбите си 2 пъти на ден.

Препорчва се да се използва заедно с антибактериалната четка за зъби от естествен силикон Продентал.

%d0%bf%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b0-%d1%81-%d1%82%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd-%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d1%86%d0%b8%d0%b9ГЕЛ ЗА ЗЪБИ „ТЕЧЕН КАЛЦИЙ“, 120 гр.

Описание: Гел „Течен калций” е за ежедневна грижа за вашите зъбите. Течният калций запълва пукнатините по повърхността на зъбите, което намалява чувствителността на нервните окончания и възстановява повредения емайл. Благодарение на съставните му компонентите, гелът отстранява плаката и избелва зъбите, предотвратява развитието на кариес.

Препорчва се да се използва заедно с антибактериалната четка за зъби от естествен силикон Продентал.

pro-dental-juniorДЕТСКА ГЕЛ-ПАСТА ЗА ЗЪБИ „ПРОДЕНТАЛ ДЖУНИЪР“, 50 гр.

Описание:

За специалните зъбки – специална паста!

Подходяща за млечни и постоянни зъби – в борбата срещу кариес!

Паста за зъби „Prodental Junior“ е специално създадена за деца. Тя съдържа активни съставки, в детски дозировки, като са взети предвид характеристиките на устната кухина на детето. Нежното и ефективно почистване на емайла се постига благодарение на наличието в състава на меки полиращи абразиви от новото поколение.

Паста за зъби „Prodental Junior“ осигурява задълбочена хигиена на устната кухина и ефективна профилактика на зъбния кариес.

Пастата е с ниска абразивност и нежно почистване емайл. Процеса на минерализация не е приключил при детските зъбки, затова емайла е по-тънък, по-чувствителен и те се нуждаят от специален подход, който тази нова паста за зъби прави с лекота.

Ефективно противокариесно действие.

Безопасност при случайно поглъщане. Липсата на флуор и парабени в състава на пастата за зъби, я прави безопасна дори, ако детото  случайно погълне от пастата.

Освежаващ аромат ябълка.

Веселата картинка и закачливите цветове, ще помогнат на децата да превърнат досадното миене на зъбите във весело приключение.

Състав:

Silica – хидратиран силициев диоксид – мек абразив, получен от силиций. Нейните сферични топчета без драскотини и наранявания на емайла ефективно премахват на плаката от детските зъбки.

Ментол – съдържание на ментол е намалено, но въпреки това освежаващия ефект е налице, защото не всички деца обичат охлаждащият ефект на ментола.

Приложение:

Миенето на зъбите 2 пъти на ден.

Препорчва се да се използва заедно с детска антибактериалната четка за зъби от естествен силикон Продентал.

%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b7%d1%8a%d0%b1%d0%b8-prodentaljuniorДЕТСКА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ОТ ЕСТЕСТВЕН СИЛИКОН PRODENTAL JUNIOR, 60 гр.

Четката за зъби Продентал Джуниър е подходяща за деца не само по размери и дизайн. Вместо обичайните снопчетата почистващи влакна по нея има пластмасови власинки, изработени от иновативен полимер найлон-611. Неговото качество и безопасност са оценени с CIR (Cosmetic Ingredient Rewiev) – група независими експерти, съставена от световно известни лекари и учени. Производството на найлон-611 има сертификат FDA (управление по контрол над лекарствените препарати и хранителните продукти на САЩ), който е един от най-престижните и трудни за получаване.

extra-white-proПАСТА ЗА ЗЪБИ EXTRA WHITE PRO, 60 гр.

Любител на кафе?

Цигари?

Ослепителна усмивка?

Тогава иновацията на TianDe е за теб!

Описание на продукта:

Описание:

Не всички избелващи пасти са полезни. Почти всички методи за избелване имат отрицателно въздействие върху зъбния емайл и постепенно го увреждат, дори унищожават. Затова TianDe разработи уникална нова избелваща паста за зъби Extra White PRO, която НЕ УВРЕЖДА ЗЪБНИЯ ЕМАЙЛ.

Тази натурална паста за зъби има висока степен на биологична съвместимост със зъбния емайл. Поради това тя внимателно го почиства, без да уврежда. Това е реална алтернатива на ефективния метод за почистване на зъбите с ултразвук. Но в същото време – много по-достъпен като цена!
Паста за зъби Extra White PRO:

  • премахва дори упоритата пигментация на зъбите от тютюнопушене и кафе;
  • Възстановява естествената белота  на зъбите и спомага да за поддържането й;
  • Укрепва емайла, което спомага за намаляване на повишена чувствителност на зъбите
  • Освежава дъха.

Състав:

В състава на пастата влизат меки абразиви /калциев дихидроген фосфат, хидратиран силициев диоксид/, които имат висока степен на биологична съвместимост със зъбния емайл. Заради съдържанието на калциеви съединения, фосфор, натриев флуорид / не надвишава допустимата доза от 0,13 %/, предотвратява повишената чувствителност на зъбите и укрепва емайла.

Продуктът не съдържа парабени и окислители.

Приложение:

Пастата за зъби Extra White Pro се препоръчва да се използва 2 пъти седмично като допълнение към основната паста за зъби. Това й приложение заедно с четката за зъби „Продентал“ осигурява моментно избелване на зъбите на принципа на ултразвук на символична цена.

В хигиената на устната кухина четката за зъби е по-важна от пастата

Неправилният избор на четка за зъби не само няма да реши съществуващите проблеми, но и може да предизвика нови:

  • травмиране на венците;
  • пародонтит;
  • трошене на зъбния емайл;
  • кариес.

Четката за зъби „Продентал” от няма да остави място за кариес и зъбен камък!

  • До 90% от бактериите в устната кухина се струпват не върху зъбите!
  • Обикновените четки за зъби не са в състояние да почистят венците без да ги травмират.
  • Четката за зъби „Продентал” извършва комплексно почистване на устната кухина

Комплексно почистване на устната кухина с четка за зъби „Продентал”:

  1. Четката за зъби почиства не само зъбите, но също така венците и езика: меките пластични влакна деликатно масажират и почистват венците и езика без да ги травмират;
  2. Влакната от иновативен пластичен полимер щателно почистват зъбите от плака, освен това ги полират;
  3. Влакната имат филирана конична форма, благодарение на което лесно проникват в труднодостъпните места (между зъбите и венечните джобове).

%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b7%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d1%81-%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bd

ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ „ПРОДЕНТАЛ”

Почистване на зъбите под нужния ъгъл!

Четка за зъби – трансформър. 

Четката за зъби „Продентал” е четка трансформър.

Важно е почистването на зъбите да става под нужния ъгъл!

Главичката й се сваля и трансформира, като сменя ъгъла на наклона за удобно почистване на долната част на отдалечените зъби. Влакната на четката са направени от естествен силикон.