Серия Master Herb

 

master-herb-%d0%ba%d0%b0%d1%84%d1%8f%d0%b2

ДЕТОКСИКАЦИОНЕН ПЛАСТИР ЗА КРАКА

MASTER HERB, 2БР.

Oписание: Детоксикационен пластир за крака – премахва умората, подобрява кръвообращението, повишава качеството на съня, извлича токсините, подобрява общия тонус на организма.

Великите китайски медици наричат стъпалата „второто сърце” на човека. Съгласно теорията на традиционната китайска медицина върху стъпалата са разположени повече от 60 активни точки, а също така и рефлексни зони, свързани с много от вътрешните органи. Върху стъпалата се намират и важните енергийни канали „цзинло” , в които се отлагат шлаки от човешкия организъм в продължение на дълъг период от време. Тези токсини възпрепятстват нормалния ход на кръвообращението и могат да предизвикат различни заболявания.

Една от съставките на пластира е бамбуков оцет, който има свойството да изсмуква болестотворните микроорганизми, бактерии и вируси. Бамбука има уникалното свойство да помага на организма да съхрани всички полезни вещества и витамини. Естрактът от бамбук е мощен антиоксидант. Той подобрява кръвообращението, укрепва кръвоносните съдове и капилярите. Доказано е, че бамбуковият екстракт предотвратява появата и развитието на ракови клетки.

Анжелика – ефективно пречиства кръвта и подобрява микроциркулацията и. Екстрактът има мощно анти-гъбично, антимикробно, антивирусно действие.

Известното маслиново масло се счита за еликсир на младостта и красотата. Богато е на витамин Е, антиоксиданти и други ценни вещества, то затвърждава и допълва ценните свойства на пластира. Екстракта от маслина предпазва от появата на сърдечно-съдови заболявания, понижава нивата на холестерола в кръвта.

Бадемовото масло забавя стареенето на клетките, намалява възпалението. Той подобрява регенерацията на клетките, нормализира водния баланс. Ценното етерично масло извежда излишните течности и токсини, стимулира лимфата и кръвообращението, има положителен ефект върху капилярите.

Редовната употреба на пластира регулира циркулацията на кръвта и лимфата. Чрез рефлексните зони на тялото, пластира изсмуква токсините от тялото. В резултат нарушения баланс на организма е възстановен.

Начин на употреба:

Вечер преди лягане разпечатайте опаковката с пластира. Вътре ще откриете два пластира, предназначени за двете стъпала на краката. Залепете пластирите от лепящата страна и върху почистената кожа на стъпалата. Минималното време за действие на пластира е 6-8 часа, оптималното – 8-10 часа, при заболяване – 12-24 часа. Поставяне на пластира се препоръчва до 21:00 часа, преди биологично активните точки да се „отворят.“ Възможно е и прилагането му върху болно място. На сутринта отлепете пластира и изплакнете краката с вода.

Процеса на пречистване може да трае от 7 до 90 дни, в зависимост от общото състояние на организма. Препоръчителния курс е 14 дни.

Особености при прилагане:

1. Ако след прилагането пластирът е придобил цвета на чай и е влажен, това означава, че е напълно използван.

2. Цветът на пластира и степента на влажност зависят от особеностите и състоянието на човека.

3. Светлата повърхност на пластира след прилагане предполага, че тялото е почистено.

4. Не се препоръчва използването му от деца.

Активни съставки:
Бамбуков оцет – абсорбира и филтрира вредни вещества, има антимикробно, антивирусно, противогъбично действие.
Бамбуков екстракт – подобрява кръвообращението и циркулацията на кръвта, укрепва стените на кръвоносните съдове, предотвратява образуването на ракови клетки.
Ангелика – пречиства кръвта, стимулира кръвообращението, има антивирусен ефект.
Маслиново масло предпазва от сърдечно-съдови заболявания, понижава нивата на холестерола в кръвта.
Бадемовото масло помага за премахване на токсините и стимулира обновяването на клетките, възстановява водния баланс.                                                                           

Противопоказания: индивидуална непоносимост към съставките.                                               Предпазни мерки: да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Състав: bamboo extract, angelica seed powder, angelica root powder, olive oil, almond oil, plant fibre, dextrin.

ДЕТОКС-МАСКА ЗА КРАКА С ТУРМАЛИН

 master-herb-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd

MASTER HERB, 10 БР.
 

Описание:

Стъпалата на нашите крака от гледна точка на традиционната китайска медицина са умалено копие на организма. Върху тях са съсредоточени рефлексни зони, които са проекция на всички човешки органи и повече от 60 активни точки. Тук са и важните канали „цзинло“, където се концентрират шлаките на човешкия организъм. Трупайки се с течение на времето, токсините възпрепятстват нормалното кръвообращение и може да предизвикат различни заболявания. Ето защо при детоксикация е нужно ефективно да се въздейства върху тези зони на тялото.

Съвременните изследвания потвърждават необходимостта от детоксикация: премахвайки токсините 3-кратно се увеличава полезния ефект от диета и физически упражнения, козметични процедури, приема на хранителни добавки и лекарства.

Компания TianDe предлага лесен начин за прочистване на организма, без загуба на време, гладуване, диети и клизми чрез детокс – маските за крака Master Herb с турмалин. Те се залепват на краката преди лягане и работят, докато спите.

Детокс-маската има естествена абсорбираща способност и отлични антиоксидантни свойства. Турмалинът усилва действието на активните компоненти в нея, в резултат на което се подобряват обменните процеси в клетките на кожата, повишава се общия тонус на организма, подобрява обмяната на веществата, премахва се чувството за умора в краката.

Състав:

Турмалин  – единствения естествен в природата минерал, който има магнитно поле. При взаимодействие с кожата образува микротокове. Под тяхно влияние в кожата се ускоряват всички метаболитни процеси, а заедно с това се активира и извеждането на токсините.

Корен от джинджифил и листа от глухарче – усилват процеса на извеждане на токсините. Най-авторитетната медицина в света – Аюрведа, считана за основа на всички медицински системи, причислява тези растения като прочистващи. Те „горят“ шлаката и извеждат излишната вода от организма.

Бамбук оцет – (вещество, отделящо се при производството на бамбуков въглен) – активно поглъща и премахва вредните вещества, разрушава и потиска растежа на патогенни бактерии и вируси, перфектно абсорбира влагата.

Дъбов оцет – (произвежда се от дървесен сок) и декстрин (растителен полизахарид) – абсорбират токсичните вещества, като гъба.

Приложение:

Маската/пластирът/ трябва да се залепи на чистата и суха кожа на стъпалата. Да се използва веднага след нейното отваряне. Максимално време за използване – 12 часа. Препоръчва се поставянето на пластира да стане не по-късно от 21.00 часа, преди биологично активните точки да се "отворят". Сутринта маханете пластира и изплакнете стъпалата с вода. Продължителност на лечението – от 7 до 90 дни.

Действието на детокс-маската се усилва при прилагане на ваните за крака TianDe:

Преди да приложите детокс-маската направете SPA процедурa с помощта на вани за краката с морска сол TianDe или с екстракти и микрочастици серия Talasso. Активните съставки на ваните за крака затоплят кожата, отварят порите и стимулират притока на лимфа, подготвят кожата към интензивна детоксикация.

Особености при използването:

1. След използване, маската има кафяв оттенък и се овлажнява.

2. Наситеността на цвета и степента на влажност зависят от особеностите и състоянието на човека. Колкото по-тъмен е цвета, толкова повече вредни вещества тя е събрала.

3. Не се препоръчва за прилагане при деца. 

4. По време на детоксикацията да се приема не по-малко от 1,5 литра вода на денонощие.

Противопоказания:

Индивидуална непоносимост към съставките. 

Фабричната опаковка съдържа 10 пакета с маски, а всеки пакет съдържа:  фиксиращи лепенки от нетъкан текстил 2 бр., 2 бр. полиетиленови торбички, във всяка от които – целулозно пликче с маска.